Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Wat kost bestraten ?

Wat kost laten bestraten?

Prijsopgave stratenmaker

Wilt u uw tuin laten bestraten en bent u benieuwd naar de kosten? Of wilt u de oprit opnieuw van bestrating voorzien, maar weet u nog niet goed of u daar momenteel de middelen voor heeft?

Het is verstandig om goed te kijken naar de kostenplaatjes, zodat u een beeld krijgt van wat u kunt verwachten.

Kostenoverzicht

Berekening kosten bestrating

Kosten per uur De kosten per uur voor een stratenmaker zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. W...

Prijzen sierbestrating

Kosten per m2 De kosten voor het bestraten per m2 kunnen behoorlijk verschillen, waardoor het verstandig is om ...

Tegels leggen

Voorbeeld kosten voortuin bestraten Bent u benieuwd naar de kosten voor het bestraten van uw voortuin? Deze hangen uiteraard af van d...

Trommelstenen

Voorbeeld kosten achtertuin bestraten Wilt u de achtertuin laten bestraten en bent u benieuwd naar de kosten? Houd er rekening mee dat ...

Belasting bestrating

Voorbeeld kosten oprit herbestraten Bent u benieuwd naar de kosten om uw oprit te bestraten? Houd er rekening mee dat er meer bij kom...

Kosten per uur of m2

Prijzen sierbestrating

Indien u wilt weten wat het kost om uw tuin te laten bestraten kunt u onder andere uitgaan van een kostenplaatje voor het totaal, een prijs per uur of een prijs per m2. Houd rekening met het onderscheid tussen kosten voor de arbeid, naast kosten voor de materialen. U heeft de mogelijkheid om zelf materiaal aan te schaffen en dit door de vakman te laten leggen, of u kunt ervoor kiezen om ook het materiaal af te nemen en gebruik te maken van een totale prijs voor de klus in uw tuin.

Voortuin en achtertuin

De kosten van het laten bestraten hangen in veel gevallen af van de grootte van de tuin, maar ook van het type bestrating waar u gebruik van wenst te maken, eventuele opsluitbanden en palissaden, materiaal voor de fundering of bijvoorbeeld de natuurstenen die u wenst te laten plaatsen. Doet u een gedeelte van de tuin zelf, of is er bijvoorbeeld al sprake van een vijver waar de stratenmaker rekening mee dient te houden? Dit zijn zaken die de kosten van het laten bestraten kunnen beïnvloeden, waardoor het verstandig is om daar rekening mee te houden.

Bestrating achtertuin

Oprit bestraten

Indien u benieuwd bent naar de kosten van het laten bestraten en het gaat om een oprit is het doorgaans mogelijk om daar een goede inschatting van te maken. Een oprit loopt over het algemeen rechtdoor en zit qua vorm wat dat betreft op een gemakkelijke manier in elkaar. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat u dient te zorgen voor een goede fundering en verdichting, om verzakken te voorkomen. Is er al sprake van een oprit die u wilt vernieuwen, of gaat het u om de aanleg van een totaal nieuwe oprit en dient de grond daarom volledig afgegraven te worden?

Funderingswerk stratenmaken

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen
Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl