Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Zelf bestraten of niet?

Zelf bestraten of niet?

Zelf sierbestrating leggen

Wilt u uw tuin bestraten en bent u geschrokken van de kosten hiervoor? U heeft de mogelijkheid om zelf uw tuin te bestraten, maar houd er rekening mee dat hier meer bij komt kijken dan alleen het leggen van de stenen in de bedding.

Besparen op de kosten

U kunt besparen op de kosten door zelf te bestraten. U kunt bijvoorbeeld een terras bestraten, of de gehele bestrating van uw tuin op u nemen. Houd er echter rekening mee dat hier gemakkelijk een paar weken werk in gaat zitten. De vakman zal hier slechts een paar dagen voor nodig hebben, vooral wanneer zij in een team werken. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat u alleen de kosten van het materiaal hoeft te betalen op het moment dat u zelf werkt aan de bestrating in uw tuin.


Werk voor een vakman

U kunt in principe zelf bestraten wanneer u hier al wat ervaring mee heeft, of wanneer het gaat om een relatief eenvoudige klus. Wilt u bijvoorbeeld een terras bestraten of een pad bestraten, zonder dat er hierbij sprake is van bijzondere vormen? Op het moment dat u het pad met een glooiing door de tuin wilt laten lopen of u gebruik wilt maken van een terras rondom een boom, is dit vakwerk. Dit geldt ook voor bestrating op basis van een patroon of een bepaalde schets. Het is in dat geval dan ook verstandig om gebruik te maken van een vakman.

Grondwerk bestrating

Juiste voorbereiding

Bovendien dient u er rekening mee te houden dat er veel tijd en kosten gaan zitten in de voorbereiding. Bent u zelf in staat om de grond af te graven en een fundering aan te leggen? Heeft u gedacht aan bijvoorbeeld de dragende laag, nog onder de bedding? U kunt met een goede voorbereiding veel kosten besparen, bijvoorbeeld door de materialen alvast in te kopen. Aan de andere kant zorgt een vakman voor het daadwerkelijke uitvoerende werk, waardoor het in veel gevallen verstandig is om dit uit handen te geven en meerdere offertes aan te vragen om de kosten te drukken.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen
Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl