Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Zelf sierbestrating leggen

Heeft u vragen over uw stenen, of bent u benieuwd wat u kunt doen aan de witte uitslag op de bestrating?

Meer informatie

Zelf sierbestrating leggen

Zelf bestraten of niet? Wilt u uw tuin bestraten en bent u geschrokken van de kosten hiervoor? U heeft de mogelijkheid om...

Inwassen voegen

Wat is de witte uitslag op stenen? Heeft u te maken met witte uitslag op de stenen? De kans is groot dat u betonstenen heeft liggen....

Zelf bestraten

Het is in een aantal gevallen verstandig of in ieder geval mogelijk om zelf te bestraten. Houd er echter rekening mee dat u dit doorgaans relatief veel tijd zal kosten en er bij het bestraten meer komt kijken dan alleen het leggen van de stenen in de bedding. Het is bijvoorbeeld van belang om na te denken over het eventueel afgraven van de grond en aanbrengen van de fundering. Vervolgens dient u te zorgen voor een goede dragende laag. Hierop kunt u pas de bedding plaatsen, om uiteindelijk de bestrating aan te brengen.

Het is in de meeste gevallen verstandig om gebruik te maken van een vakkundige stratenmaker. De kosten liggen dan wat hoger, maar dit zal aan de andere kant leiden tot een resultaat waar u de komende jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.

Tegellegger

Witte uitslag op de stenen

Heeft u vragen over uw bestrating met betrekking tot witte uitslag hierop? Indien u gebruik maakt van betonstenen kan het zijn dat u last krijgt van wat kalkuitslag. Dat is gebruikelijk, al doen de fabrikanten van de stenen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Het is niet direct een fraaie toevoeging aan de uitstraling van de stenen, maar het is aan de andere kant helaas lastig om hier op een effectieve manier tegen op te treden. Wat dat betreft is het beter om goed te weten wat er gebeurt op het moment dat er witte uitslag op de stenen verschijnt. Het is mogelijk om daar tegen op te treden, maar dit vraagt om een secure aanpak en brengt wat nadelen met zich mee.

Uiteraard kunt u via het contactformulier ook aanvullende vragen over stenen of bestrating stellen. Wij brengen u desgewenst in contact met een van de specialisten op dit gebied.

Cirkelbestrating

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen
Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl