Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Ontwerpen

Het ontwerpen

Ontwerpen sierbestrating

Het ontwerpen van sierbestrating is een vak apart, maar dat betekent niet dat u ook zelf uw ideeën uit kunt werken. Uw vakman kan u als geen ander aangeven waar u rekening mee dient te houden, u kunt in ieder geval een ontwerp maken van de tuin zoals u die voor ogen heeft.

Meer informatie

Ontwerpen sierbestrating

Het plannen van (sier)bestrating Het plannen van (sier)bestrating vraagt om een slimme aanpak. Houd er bijvoorbeeld rekening mee d...

Grote oppervlakte bestraten

Look en feel van bestratingen De look en feel van (sier)bestrating hangt in grote mate af van het type steen dat u kiest, de kl...

Restpartij stenen

Oprit & weg Wilt u gebruik maken van bestrating voor een oprit of een weg? Houd er dan rekening mee dat de st...

Tuin aanleggen kosten

Bordessen,trappen en muren Bordessen, trappen, paden en muren bieden diverse mogelijkheden om uw tuin op een unieke manier ...

Plannen van de bestrating

Het plannen van de bestrating begint altijd met een schets van de huidige situatie. Is er sprake van een oude boom in het midden van de tuin, waar loopt de stoep van de gemeente en hoe zit het met de plaatsing van bijvoorbeeld een tuinhuis? Schets de tuin zoals deze er nu uit ziet en maak gebruik van deze basis om de paden en terrassen vorm te geven. Ga bij het plannen van de sierbestrating bovendien na in hoeverre u veel of juist weinig gebruik zal maken van een bepaald deel van de bestrating.

Belastbaarheid

Dit is bij het ontwerpen van de sierbestrating onder andere van belang vanwege de belastbaarheid. U kunt zich voorstellen dat een hulppad minder eisen aan de belastbaarheid stelt, dan een plaats die u wilt gebruiken voor het parkeren van uw auto. Zorg er met het juiste legpatroon (diagonaal) en de voegen voor dat de belastbaarheid van de stenen maximaal is. Daarnaast is het verstandig om stenen met een hoogte van minimaal 8cm te gebruiken, op het moment dat de belastbaarheid maximaal dient te zijn.

Terrasvoorbeeld

Legpatronen

Tenslotte kunt u tijdens het ontwerpen van de sierbestrating nadenken over de verschillende legpatronen. U kunt voor een heel klassieke, of aan de andere kant een moderne uitstraling zorgen. Laat uw keuze afhangen van onder andere de harmonie in combinatie met de uitstraling van uw woning, maar houd aan de andere kant ook rekening met de combinaties van legpatronen. De specialist kan u meer vertellen over wat er mogelijk is qua combinaties en waar u aan de andere kant voor op dient te passen. Het ontwerpen van de sierbestrating is op die manier een uitdaging, maar wanneer u deze stap voor stap aangaat komt u uiteindelijk tot een prachtig resultaat.

Bestrating tuin voorbeelden

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen
Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl