Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Bordessen,trappen en muren

Bordessen, trappen en muren

Bordessen, trappen, paden en muren bieden diverse mogelijkheden om uw tuin op een unieke manier te ontwerpen. Maak gebruik van trappen om hoogteverschillen te overbruggen, of gebruik de paden en muren om het tuinontwerp op een unieke manier in te richten.

Trap aanleggen

Wilt u een trap aanleggen in uw tuin? Dit is gebruikelijk vanaf een hellingshoek van 7% of meer. Dit betekent dat er sprake is van 7cm hoogteverschil per 1 meter afstand. De helling zou teveel zijn om hier niets aan te doen. Op het moment dat u een trap wilt aanleggen in de tuin is het verstandig om gebruik te maken van palissade-elementen. Deze zijn binnen de meeste assortimenten van betonnen bestratingselementen te vinden, waardoor er qua kleur en vorm voldoende keuze bestaat. Hierdoor krijgen de trappen in de tuin een mooie uitstraling en sluiten ze goed aan bij het totaal.

Trap bestraten

Paden en muren

Daarnaast kunt u gebruik maken van paden en muren, om de tuin wat meer uitstraling te geven. Denk na over de paden en over het gebruik daarvan. Maak het onderscheid tussen de hulppaden en bijvoorbeeld de paden die u gebruikt om van en naar de deur te lopen. Ga uit van de belasting en bepaal op basis daarvan onder andere welke bestrating er het best bij past. Gebruik altijd een goede fundering op het moment dat u muurtjes in uw tuin wilt plaatsen. U kunt de muurtjes het best stabiliseren door gebruik te maken van een materiaal als Stab-King.

Bestrating tuin voorbeelden

Stabiliseren van natuursteen tegels

Op het moment dat u een pad of muurtje van natuursteen wilt plaatsen is het verstandig om na te denken over de stabilisatie hiervan. Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van Stabi-King. Dit is een mix die u kunt gebruiken om de tegels op de juiste manier te voegen en te zorgen voor een stevig geheel.

Het is verstandig om de bordessen, trappen, paden en muren binnen uw bestrating op te nemen, door hier al vroeg in het ontwerp over na te denken. Zorgt u voor een functionele oplossing, of wilt u er hiermee voor zorgen dat er een sierlijk element ontstaat?

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen

Meer informatie

Ontwerpen sierbestrating

Het plannen van (sier)bestrating Het plannen van (sier)bestrating vraagt om een slimme aanpak. Houd er bijvoorbeeld rekening mee d...

Grote oppervlakte bestraten

Look en feel van bestratingen De look en feel van (sier)bestrating hangt in grote mate af van het type steen dat u kiest, de kl...

Restpartij stenen

Oprit & weg Wilt u gebruik maken van bestrating voor een oprit of een weg? Houd er dan rekening mee dat de st...

Tuin aanleggen kosten

Bordessen,trappen en muren Bordessen, trappen, paden en muren bieden diverse mogelijkheden om uw tuin op een unieke manier ...

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl