Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Voegmateriaal

Voegmateriaal

Maak gebruik van het juiste voegmateriaal, op het moment dat u de bestrating aan gaat leggen. U zorgt er daarmee voor dat de stenen stabiel ten opzichte van elkaar komen te liggen. Zelfs bij een zware belasting zal het voegmateriaal ervoor zorgen dat de stenen op een goede manier blijven liggen.

Zand of split

Op het moment dat u gebruik maakt van een zachte fundering is het een goed idee om gebruik te maken van witzand, natuurzand of split. In dat geval kunnen de straatstenen licht mee gaan bewegen met de belasting erop. Dit zou er bij een ander voegmateriaal voor zorgen dat de voegen wat gaan scheuren. Dit is niet het geval op het moment dat u gebruik maakt van zand of split, waardoor de uitstraling van de tuin mooier blijft. Bovendien zullen materialen als zand en split niet uitharden. Dit maakt het voor het water gemakkelijker om weg te stromen, waardoor dit niet op de bestrating blijft staan.

Brekerzand

Split met fijner materiaal

Houd er echter rekening mee dat het split er weliswaar voor zorgt dat de voegen zeer stabiel worden, echt fraai is de uitstraling niet. Dat heeft vooral te maken met de afgeschuinde kanten, die vooral praktisch in elkaar zitten. Het is mooier wanneer u boven het split nog een andere laag aanbrengt. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor natuur- of breedzand, een fijner materiaal. U kunt op die manier als het ware zorgen voor het afwerken van het voegmateriaal, zodat de uitstraling goed is en u toch kunt rekenen op de fijne eigenschappen van het split.

Stratenmakershamer

Humus en graszaad

Tenslotte heeft u de mogelijkheid om het voegmateriaal aan de bovenzijde af te werken met een materiaal als humus of graszaad. U kunt het zand of split dan mengen door hier een derde van deze materialen aan toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat het bestrate oppervlakte er wat minder saai uit gaat zien en de uitstraling krijgt die u wenst in uw tuin. We zien dit met name bij grotere oppervlakten terug, aangezien het daar van belang is om voor wat onderbreking in de totale uitstraling te zorgen.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen

Steensoorten

Natuurstenen sierterras

Natuursteen Er bestaan twee verschillende soorten natuursteen. We onderscheiden de harde variant, naast bijvo...

Bestrating Helmond

Betonsteen Wilt u gebruik maken van betonsteen in uw tuin? U zorgt daarmee voor een bekende toepassing, mede...

Cirkels bestraten

Straatklinkers Wilt u gebruik maken van straatklinkers? Deze zijn beschikbaar in een aantal verschillende format...

Sierbestrating Enschede

Stortmateriaal U kunt verschillende kanten uit met stortmateriaal, waardoor u de mogelijkheid heeft om een sierk...

m3 zand

Funderingsmateriaal Zorg er bij het bestraten voor dat u voldoende funderingsmateriaal tot uw beschikking heeft. Dit ...

Voegmateriaal Maak gebruik van het juiste voegmateriaal, op het moment dat u de bestrating aan gaat leggen. U z...

Facet sierbestrating

Welke steensoort is geschikt voor u? Wilt u de geschikte steensoort vinden, om uw bestrating vorm te geven? De specialist kan u hier v...

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl