Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Straatklinkers

Straatklinkers

Restpartij stenen

Wilt u gebruik maken van straatklinkers? Deze zijn beschikbaar in een aantal verschillende formaten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de bekende Hollandse klinker en meet de breedte uit om na te gaan hoeveel stenen u nodig heeft over een bepaalde lengte van de weg.

Trap met straatklinkers

U kunt de straatklinkers gebruiken om een bepaald stuk vlakke weg vorm te geven, maar u kunt de klinkers ook gebruiken voor een trap in uw tuin. Binnen het maken van een trap heeft u verschillende mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld gebruik van bloktreden met straat klinkers, door deze er trede achter elkaar te plaatsen. U kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om alleen de straatklinkers te gebruiken voor de trap. Het is in dat geval verstandig om de stenen rechtop te plaatsen en daar weer een laag dwarse stenen op te leggen. Er ontstaat op die manier een verhoging, die goed aansluit bij de uitstraling van de rest van de bestrating.

Bestrating outlet

Klinkers met facet

Op het moment dat u gebruik maakt van straatklinkers in uw tuin is het verstandig om gebruik te maken van bestrating met facet. Dit is het kleine schuine randje aan de zijkant van de stenen, dat ervoor zorgt dat de koppen van de stenen niet tegen elkaar aan komen te liggen. Dit kan beschadigingen voorkomen. Houd er rekening mee dat er bij straatklinkers met facet geen mogelijkheid bestaat tot het trommelen van de stenen, een bewerking die van pas komt wanneer u zoekt naar meer klassieke bestrating.

Steensoorten

Bestrating met afstandshouders

Indien u de straatklinkers wilt gebruiken voor een stuk weg of een oprit voor uw auto is het verstandig om bovendien gebruik te maken van straatklinkers met afstandshouders. U zorgt er daarmee voor dat de zijkanten van de stenen net wat dikker zijn. Op het moment dat de belasting op de stenen toeneemt zullen de stenen de neiging krijgen om wat om te rollen. Indien de stenen voldoende hoog zijn vermindert u dit effect. De afstandshouders doen dan de rest, om te voorkomen dat er schade ontstaat aan een van de stenen die tegen elkaar aan komen te liggen.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen

Steensoorten

Natuurstenen sierterras

Natuursteen Er bestaan twee verschillende soorten natuursteen. We onderscheiden de harde variant, naast bijvo...

Bestrating Helmond

Betonsteen Wilt u gebruik maken van betonsteen in uw tuin? U zorgt daarmee voor een bekende toepassing, mede...

Cirkels bestraten

Straatklinkers Wilt u gebruik maken van straatklinkers? Deze zijn beschikbaar in een aantal verschillende format...

Sierbestrating Enschede

Stortmateriaal U kunt verschillende kanten uit met stortmateriaal, waardoor u de mogelijkheid heeft om een sierk...

m3 zand

Funderingsmateriaal Zorg er bij het bestraten voor dat u voldoende funderingsmateriaal tot uw beschikking heeft. Dit ...

Voegmateriaal Maak gebruik van het juiste voegmateriaal, op het moment dat u de bestrating aan gaat leggen. U z...

Facet sierbestrating

Welke steensoort is geschikt voor u? Wilt u de geschikte steensoort vinden, om uw bestrating vorm te geven? De specialist kan u hier v...

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl