Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Betonsteen

Betonstenen

Bestrating Helmond

Wilt u gebruik maken van betonsteen in uw tuin? U zorgt daarmee voor een bekende toepassing, mede dankzij het grote aantal verschillende formaten dat er beschikbaar is. Op het moment dat u betonsteen in specifieke formaten wilt laten snijden is het verstandig om dit te laten doen door een vakman. Dat heeft vooral te maken met het feit dat steenstof of splinters via de ademhaling in de organen terecht kunnen komen.

Dikte van betonsteen

Uiteraard is het betonsteen beschikbaar in een aantal verschillende formaten, maar het is verstandig om uit te gaan van een dikte van 5cm. In een aantal gevallen kunt u gebruik maken van dikkere tegels. De eenvoudige betontegels krijgen over het algemeen deels een oppervlaktebehandeling, wat het uiterlijk ten goede komt. Het is de levendige structuur van natuursteen die we op die manier nabootsen. Met name de gezandstraalde oppervlakten zijn over het algemeen populair. Ook de klassieke bestrating bestaat uit betonstenen, waarbij de bovenste 2cm als deklaag wordt uitgevoerd.

B-keus bestrating

Zonder kruisvoeg

De betonstenen laten zich in een groot aantal verschillende patronen leggen. U kunt online uw betonstenen bestellen en de betonsteen prijzen vergelijken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een patroon met of zonder kruisvoeg? Het is beide mogelijk. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het bekende Romeins verband, of kunt u kiezen voor een van de andere varianten. Met name wanneer u kiest voor licht variërende tinten qua kleur is dit een lust voor het oog en kunt u met veel plezier gebruik maken van uw tuin.

Zelf bestraten

Iedere gewenste vorm

Betonsteen is in vrijwel iedere vorm te produceren, waardoor u binnen het assortiment van de aanbieders kunt kiezen voor een kleur, vorm en formaat dat u aan weet te spreken. Dit maakt het onder andere mogelijk om de oppervlaktebehandeling zo algemeen mogelijk toe te passen. Bovendien kunt u in de omgeving van een buitenruimte een architectonische eenheid creëren, door betonsteen aan te passen aan bepaalde elementen die minder keuze overlaten. Het is bovendien interessant om betonsteen te combineren met bijvoorbeeld natuursteen of bakstenen klinkers, waardoor u met dit type bestrating een aantal verschillende kanten op kunt.

Steensoorten

Natuurstenen sierterras

Natuursteen Er bestaan twee verschillende soorten natuursteen. We onderscheiden de harde variant, naast bijvo...

Bestrating Helmond

Betonsteen Wilt u gebruik maken van betonsteen in uw tuin? U zorgt daarmee voor een bekende toepassing, mede...

Cirkels bestraten

Straatklinkers Wilt u gebruik maken van straatklinkers? Deze zijn beschikbaar in een aantal verschillende format...

Sierbestrating Enschede

Stortmateriaal U kunt verschillende kanten uit met stortmateriaal, waardoor u de mogelijkheid heeft om een sierk...

m3 zand

Funderingsmateriaal Zorg er bij het bestraten voor dat u voldoende funderingsmateriaal tot uw beschikking heeft. Dit ...

Voegmateriaal Maak gebruik van het juiste voegmateriaal, op het moment dat u de bestrating aan gaat leggen. U z...

Facet sierbestrating

Welke steensoort is geschikt voor u? Wilt u de geschikte steensoort vinden, om uw bestrating vorm te geven? De specialist kan u hier v...

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen
Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl