Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Welke steensoort is geschikt voor u?

Welke steensoort is geschikt voor u?

Facet sierbestrating

Wilt u de geschikte steensoort vinden, om uw bestrating vorm te geven? De specialist kan u hier veel meer over vertellen. Wij leggen u graag drie verschillende soorten stenen voor, op basis waarvan u de mogelijkheid heeft om een keuze te maken of wat inspiratie op te doen.

Natuursteen

U kunt allereerst gebruik maken van natuursteen. Dit is onder andere goed geschikt voor het aanleggen van paden en vooral terrassen. In dit laatste geval is het relatief gemakkelijk om het terras vlak aan te leggen. Dit komt het gebruik hiervan ten goede. Houd er echter rekening mee dat het van belang is om de stenen enigszins uit elkaar te leggen. Het natuursteen zal wat uitzetten als het gevolg van de ruimte. Laat de ruimte over om te voorkomen dat de stenen tegen elkaar aan zullen schuren en op die manier tot een beschadiging kunnen leiden.

Sierbestrating Eindhoven

Betonsteen

U kunt daarnaast gebruik maken van betonsteen. U kunt de geschikte steensoort vinden binnen deze categorie, aangezien u de keuze heeft uit een groot aantal verschillende varianten. In veel van de gevallen maakt het betonsteen deel uit van een combinatie, waarbij er sprake is van een deklaag. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van uitgewassen (grind)tegels? Dan is het een goed idee om eens naar betonsteen te kijken. Daarnaast laat dit materiaal zich gemakkelijk nabewerken. Wilt u bijvoorbeeld stenen laten trommelen om voor een meer klassieke uitstraling te zorgen? Dit is uitstekend mogelijk, waardoor het de moeite waard is om binnen betonsteen op zoek te gaan naar een geschikte toepassing.

Betonstenen terras

Klinkers

Tenslotte kunt u gebruik maken van straatklinkers, bijvoorbeeld op het moment dat u een oprit of een stuk weg vorm wilt geven. Het grote voordeel hiervan is dat u de mogelijkheid heeft om deze tot een groot gewicht te belasten. Maak gebruik van het juiste legpatroon (diagonaal), zorg voor een goede afwatering en maak eventueel gebruik van afstandshouders. U zorgt er op die manier voor dat de stenen onderling niet kunnen beschadigen. Wat dat betreft kunt u zelf de juiste steensoort vinden, of u laten adviseren over de verschillende mogelijkheden op dit gebied.

Elleboogverband

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen

Steensoorten

Natuurstenen sierterras

Natuursteen Er bestaan twee verschillende soorten natuursteen. We onderscheiden de harde variant, naast bijvo...

Bestrating Helmond

Betonsteen Wilt u gebruik maken van betonsteen in uw tuin? U zorgt daarmee voor een bekende toepassing, mede...

Cirkels bestraten

Straatklinkers Wilt u gebruik maken van straatklinkers? Deze zijn beschikbaar in een aantal verschillende format...

Sierbestrating Enschede

Stortmateriaal U kunt verschillende kanten uit met stortmateriaal, waardoor u de mogelijkheid heeft om een sierk...

m3 zand

Funderingsmateriaal Zorg er bij het bestraten voor dat u voldoende funderingsmateriaal tot uw beschikking heeft. Dit ...

Voegmateriaal Maak gebruik van het juiste voegmateriaal, op het moment dat u de bestrating aan gaat leggen. U z...

Facet sierbestrating

Welke steensoort is geschikt voor u? Wilt u de geschikte steensoort vinden, om uw bestrating vorm te geven? De specialist kan u hier v...

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl