Bestrating-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Contact | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Informatie voor stratenmakersbedrijven

Funderingsmateriaal

Funderingsmateriaal

m3 zand

Zorg er bij het bestraten voor dat u voldoende funderingsmateriaal tot uw beschikking heeft. Dit is van groot belang voor eventuele muurtjes of trappen, maar ook voor de rest van de tuin die u wenst aan te leggen. Maak vooraf en ontwerp en een goede berekening voor de hoeveelheid funderingsmateriaal die u nodig heeft.

Inhoud berekenen

Wilt u de hoeveelheid berekenen van het funderingsmateriaal dat u nodig heeft? Ga dan uit van het legoppervlak en vermenigvuldig dit met de diepte van het uitgraven. Gaat het bijvoorbeeld om 25 vierkante meter aan oppervlak, met een diepte van 40 centimeter? Dan dient u uit te gaan van 10 kubieke meter materiaal. Het is daarnaast verstandig om 1 - 1,5 kubieke meter extra te bestellen. U zorgt er daarmee voor dat u eventuele slechte delen weg kunt laten, of dat u in ieder geval niet tekort zal komen tijdens het bestraten.

Grove gravel

Grove gravel is heel geschikt als funderingslaag

Geen verdichting

Houd er rekening mee dat de egalisatielaag die u gebruikt in een aantal gevallen niet voor verdichting zal zorgen. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van split, zand of mortel, dan is hier geen sprake van. U kunt de stenen erop leggen, maar de laag verdicht niet. Zorg er wat dat betreft voor dat u hier voldoende rekening mee houdt, op het moment dat de tuin wilt gaan aanleggen. Houd er rekening mee bij het ontwerp van de tuin en zorg er daarmee voor dat u deze op een degelijke manier kunt aanleggen, waarbij de bestrating de komende jaren van goede kwaliteit blijft.

Breekzand

Naleveringen en voegen

In principe is het niet nodig om voor het voegen extra materiaal in te kopen. Op het moment dat u de hoeveelheid voor het funderingsmateriaal aan de ruime kant rekent is de kans groot dat u voldoende over zal houden om ook het voegen op een nette manier te kunnen uitvoeren. Aan de andere kant is het eventueel mogelijk om een kleine nalevering te laten komen. Wat dat betreft kunt u zelf bepalen op welke manier u ervoor wilt zorgen dat u voldoende materialen tot uw beschikking heeft voor het aanleggen van de tuin.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Prijsopgave stratenmaker

Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Daarnaast is er vaak sprake van kwaliteitsverschillen: niet ieder stratenmakersbedrijf is zondermeer in staat om bijvoorbeeld een aantrekkelijk ontwerp van sierbestrating te maken. Via bestrating-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 bestratingsbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen zodat u in ieder geval goed kunt vergelijken. Klik op de knop hieronder.

Offerte bestraten aanvragen

Steensoorten

Natuurstenen sierterras

Natuursteen Er bestaan twee verschillende soorten natuursteen. We onderscheiden de harde variant, naast bijvo...

Bestrating Helmond

Betonsteen Wilt u gebruik maken van betonsteen in uw tuin? U zorgt daarmee voor een bekende toepassing, mede...

Cirkels bestraten

Straatklinkers Wilt u gebruik maken van straatklinkers? Deze zijn beschikbaar in een aantal verschillende format...

Sierbestrating Enschede

Stortmateriaal U kunt verschillende kanten uit met stortmateriaal, waardoor u de mogelijkheid heeft om een sierk...

m3 zand

Funderingsmateriaal Zorg er bij het bestraten voor dat u voldoende funderingsmateriaal tot uw beschikking heeft. Dit ...

Voegmateriaal Maak gebruik van het juiste voegmateriaal, op het moment dat u de bestrating aan gaat leggen. U z...

Facet sierbestrating

Welke steensoort is geschikt voor u? Wilt u de geschikte steensoort vinden, om uw bestrating vorm te geven? De specialist kan u hier v...

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl